Artikelen                                                                            

Wat als iedere Nederlander zijn droom zou durven dromen?
Wat als 'kan niet' een uitnodiging is om het toch te doen?
In nog geen week tijd hebben we de volledige werkelijkheid zoals hij zich nu toont, omgedraaid.
In nog week tijd hebben we samen een nieuwe aarde gemanifesteerd.

Irene schrijft regelmatig artikelen, waarmee ze de lezer mee hoopt te inspireren:

- Werkelijke verandering; van binnenuit en onderaf.
- Hoe de wereld klaar is voor verandering.
- De kracht van samen.
- Een nieuwe aarde; ben je erbij?
- De kans die het Coronavirus je biedt.
- Hoe kom je in je kracht?

- Lokale circulaire valuata: waarom is dit zo belangrijk?
- Ben je er klaar voor? De grote omwenteling.

Het belang van lokale valuta.

Lokale circulaire valuta zijn van groot belang als we als Nederlandse burger zelfvoorzienend willen gaan leven. Lokale valuta zorgt ervoor dat de macht weer terug gaat naar daar waar hij hoort te liggen, namelijk bij jou.
Verdwijnt ons geld uit onze lokale economie wanneer jij online een bestelling doet bij een groot bedrijf, zo zorgt lokale valuta ervoor dat het bedrag dat jij uitgeeft, opnieuw in de regio uitgegeven wordt. Niet een keer, maar tot wel vier keer toe. Dit betekent dat lokale winkels open kunnen blijven, werkgelegenheid in de regio blijft en de lokale economie veerkrachtig en zelfredzaam is.

Geld mag dienend worden aan de mens en niet langer andersom.

De wereld ligt aan je voeten.

Er is zoveel mogelijk! Je hoeft het alleen maar te zien. Het belang om te herkennen wanneer je vast zit in 'kan niet' en daarin te ontspannen is essentieel. Zie dat je denken op dit moment even nog geen uitweg ziet. Laat het sudderen, geef het de ruimte, blijf onderzoekend en nieuwsgierig. En laat vervolgens het leven een nieuwe verrassende weg zichtbaar aan je maken.
Het enige wat jij vervolgens hoeft te doen, is dat pad in te slaan. Laat je verrassen wat er vervolgens gebeurt. Als je zo vanuit vertrouwen je laat leiden door het leven, kom je uit op plekken waar je ooit alleen maar van hebt durven dromen.

De taal van verbinding.

Wat gebeurt er als je aandachtig naar deze bos rozen kijkt? Kun je voelen dat er iets in je systeem ontspant? Dat je dieper en rustiger ademhaalt? Bloemen zijn bij uitstek een middel tot verbinden. Ze verbinden je met jezelf en ook met een ander.

Verbindende communicatie gaat uit eenzelfde principe. Dankzij onze zorgvuldige woordkeus verbinden we ons met de ander. Iedere keer zijn we weer verrrast door de schoonheid die verbinding altijd opnieuw laat zien.